Quotes

QuotesΈνα γυναικείο κουαρτέτο βιολιών, ( οι Fortissimo) γοήτευσε τόσο με τις μουσικές του δεξιότητες, όσο και με την ωραία εμφάνιση των τεσσάρων βιολιστριών του, τους προσκεκλημένους στις δεξιώσεις για τα εγκαίνια των ιδιόκτητων μεγάλων εγκαταστάσεων της Τοπικής 'Eνωσης Δήμων και Κοινοτήτων , αλλά και της κλαδικής έκθεσης Furnidec.
- Αγγελιοφόρος 19/3/2005

...Εκρηκτικά βιολιά ,
- Ελεύθερος τύπος 28/3/2005

Σε συνέχεια της υπέροχης βραδιάς που έζησε ο αθλητικός κόσμος της Θεσσαλονίκης στην "Γιορτή του Αθλητισμού της Θεσσαλονίκης" θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την συμμετοχή του Κουαρτέτου Εγχόρδων Fortissimo στην εκδήλωση και να σας συγχαρώ θερμά για την πολύ ωραία παρουσία του κουαρτέτου που προσέδωσε σημαντικά στο τελετουργικό μέρος της γιορτής.
- 8/2/2007 Δήμος Θεσσαλονίκης

Με τα ηλεκτρικά βιολιά του Fortissimo στο φόρτε η διασκέδαση!!
- Ελεύθερος Τύπος 6/2/2007

Συγκλόνισε το πολυπληθές ακροατήριο με την δυναμική ερμηνεία του αλλά και την παρουσία του, το Γυναικείο κλασικό -ροκ κουαρτέτο Fortissimo στο 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Ρόδου. Η ενέργεια του ιστορικού παλατιού του Μεγάλου Μαγίστρου σε συνδυασμό με τις δονήσεις των ηλεκτρικών μουσικών οργάνων , δημιούργησε μια μαγική ατμόσφαιρα που άγγιξε ιδιαίτερα το κοινό. Τέσσερις δροσερές και εντυπωσιακές παρουσίες ξεσήκωσαν τον κόσμο .
- Ο προβολέας της Τέχνης και του Πολιτισμού Το Ηλεκτρονικό Πολιτιστικό Περιοδικό της Ρόδου 2/7/2007

Ευχαριστούμε για την καταπληκτική σας παρουσία ! Κερδίσατε τον θαυμασμό , την αγάπη και την εκτίμηση όλων.
- Παναγιώτης Σουκάκος - Καθηγητής Ορθοπεδικής και Διευθυντής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου "ΑΤΤΙΚΟΝ"

Πρωταγωνίστριες ήταν οι τέσσερις εντυπωσιακές βιολίστριες του ηλεκτρικού κουαρτέτου Fortissimo ,οι οποίες ερμήνευσαν με τα έγχορδά τους αγαπημένες μελωδίες αποσπώντας το πιο θερμό χειροκρότημα του κοινού.
- 26/8 /2010 Πρωινός Λόγος

Την παράσταση έκλεψε το συγκρότημα Fortissimo με τέσσερις καταπληκτικές κοπέλες - μουσικούς που έπαιξαν με τα βιολιά τους καθ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης .
- Jaguar

Με εντυπωσιακή σκηνική παρουσία, υψηλό καλλιτεχνικό επίπεδο και πολύτιμη εμπειρία το δημοφιλές ηλεκτρικό κουαρτέτο Fortissimo χαράσει την δική του λαμπρή μουσική διαδρομή.'
- BEAUTE Απρίλιος 2015

Μια εκπληκτική ομάδα τεσσάρων κοριτσιών γράφει την νέα εποχή της μουσικής! Το εντυπωσιακό κουαρτέτο δεν σταματάει τους πειραματισμούς προσφέροντας ένα ιδιαίτερο θέαμα υψηλής ποιότητας και αισθητικής!
- Marriage Άνοιξη - Καλοκαίρι 2015

Ήσασταν ΥΠΕΡΟΧΕΣ! Όλος ο κόσμος είπε τα καλύτερα για εσάς και για την μουσική σας & το τραγούδι μας δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο από αυτό που εσείς καταφέρατε! Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την υπέροχη συνεργασία και την καταπληκτική παρουσία σας!
- Χρήστος-Λένα

H Mercedes-Benz σας ευχαριστεί για την συνεισφορά σας στην παρουσίαση του καινούργιου μοντέλου S-Class,δίνοντας ακόμα περισσότερη πολυτέλεια στην εκδήλωση! Η παρουσία σας ήταν μια μεγάλη επιτυχία και είμαστε τενθουσιασμένοι που σας είχαμε όλους στο πάρτυ μας.
- Dimitris Psillakis, Mercedes - Benz, Sao Paolo Brazil

Χρειάζονται πολλές σελίδες για να εκφράσουμε με λόγια το πως ακριβώς αισθανόμαστε για τη συνεργασία μας με τα κορίτσια!!! Εκρηκτικές, λαμπερές, δυναμικές, όμορφες έχουν πάντα τον τρόπο να καθηλώνουν το κοινό σε όλα τα events μας από τις πρώτες κιόλας νότες. Τα δοξάρια τους, είναι μαγικά ραβδάκια που εκτός από όλους τους άλλους, μαγεύουν πρώτιστα εμάς τους ίδιους. Χαρισματικές μουσικοί, υψηλού επιπέδου performers με απίστευτο επαγγελματισμό και ευελιξία, υπέροχοι χαρακτήρες, καλοσυνάτοι άνθρωποι !!! Φαίνεται απίθανο ….. αλλά είναι η αλήθεια. Η Fortissimo στα δικά μας μάτια τα συνδυάζουν όλα!!!! Σας ευχαριστούμε
- Αντώνης Αλεξάνδρου, Office Manager, Newgen Travel & Tourism

Είμαστε ενθουσιασμένοι με την εμφάνιση σας , τον επαγγελματισμό σας και την ευελιξία σας..συγχαρητήρια! Ευχαριστούμε πολύ για την βοήθειά σας. Ελπίζουμε να συνεργαστούμε ξανά σύντομα!
- Fisher Scientific

Οι Fortissimo εκτός από εκπληκτικοί μουσικοί είναι και αγαπημένες μου φίλες ! Είχαμε την χαρά να παίξουμε αρκετές φορές μαζί, συνδιάζοντας το πάθος τους μέσω της κλασικής μουσικής με τον δυναμισμό της ροκ κουλτούρας, συνυπάρχοντας έτσι στην σκηνή με ροκ μεγαθήρια όπως οι Scorpions , o Kip Winger και όχι μόνο. Είναι για μένα ιδιαίτερη χαρά να παίζω μαζί τους και το θεωρώ πάντα ξεχωριστή εμπειρία !!!
- Γιώργος Γάκης, Τραγουδιστής των Troublemakers και Διοργανωτής του Castle Rock Festival Ιωαννίνων

Ένα ταλαντούχο συγκρότημα γεμάτο πάθος, επαγγελματισμό και δημιουργικότητα !Από τις πιο αξιόλογες μπάντες που έχουμε συνεργαστεί! Καταπληκτικοί μουσικοί με μοναδικό στυλ, δυναμισμό και πρωτοτυπία. Έχοντας τις Fortissimo στην εκδήλωσή μας δεν χρειαστήκαμε κανένα άλλο σχήμα. Τις προτείνουμε ανεπιφύλακτα!
- Champagne & Strawberries Events, Λευκωσία, Κύπρος

Οι Fortissimo σε εντυπωσιάζουν με την εξαιρετική τους προσέγγιση και το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού τους.Συνεργάζονται άψογα μαζί σου ώστε η παρουσία τους στο event που διοργανώνεις να είναι απόλυτα επιτυχημένη, ενώ η μουσική τους σε συνεπαίρνει! Προσφέρουν γενικά ένα show μοναδικό που απλά εντυπωσιάζει".
- Κωνσταντίνος Καποδίστριας - Γενικός Διευθυντής της Chr. Kapodistrias & Sons Ltd - Λευκωσία, Κύπρος