Θεσσαλονίκη: Μία συναυλία για καλό σκοπό

Θεσσαλονίκη: Μία συναυλία για καλό σκοπό

Θεσσαλονίκη: Μία συναυλία για καλό σκοπό

Μία συναυλία για καλό σκοπό πραγματοποιείται την Κυριακή 3 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη.

Οι υπέροχες Fortissimo συμμετέχουν σε μια φιλανθρωπική συναυλία με τον εύγλωττο τίτλο ”Stand by me” που τα έσοδα της θα πάνε στην Α’ Παιδιατρική του Ιπποκρατείου.

Αυτή την Κυριακή 3 Απριλίου στο Grand Hotel Palace στις 20:00. Με τη συμμετοχή των σχολών χορού της Λίλας Καφαντάρη. Η συναυλία γίνεται με ελεύθερη είσοδο και προαιρετική συνεισφορά από τον καθένα.

Όπως αναφέρει στη Parallaxi η νοσηλεύτρια που κρύβεται πίσω από την ιδέα, Αμάλθεια Κισσά:

«Λόγω της ιδιότητας μου πηγαίνω στο Ιπποκράτειο και βοηθάω τα μικρά παιδιά. Εκεί βλέπω συχνά πόσο δύσκολο είναι να βρεθούν φλέβες στα χεράκια των παιδιών, επειδή είναι πολύ μικρές. Σκέφτηκα λοιπόν πώς θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε, το μοιράστηκα με τις Fortissimo που είναι φίλες μου πολλά χρόνια και έτσι φτάσαμε να διοργανώσουμε και να πραγματοποιήσουμε αυτή την εκδήλωση. Στο μηχάνημα, που θα αγοραστεί για τα παιδιά, έχει γίνει ήδη πρακτική στα χέρια τους για να δούμε αν μας κάνει και για καλή μας τύχη, η αντιπροσωπεία είναι στη Θεσσαλονίκη οπότε αν μαζευτούν τα χρήματα θα αγοραστεί και θα μείνει μάλιστα στο Ιπποκράτειο» αναφέρει, ενώ συμπληρώνει ότι:

«η εκδήλωση, για την οποία ευχαριστούμε ιδιαίτερα την κα Δεδέογλου στο Grand Hotel Palace για την ευγενική χορηγία όλης της προσπάθειας, είναι την Κυριακή 3 Απριλίου στις 20:00, με ελεύθερη είσοδο και θα έχουμε ένα κουτί εκεί για να μαζευτούν τα χρήματα για τον σκοπό μας. Να τονίσουμε ότι δεν είναι υποχρεωτικό να δώσει κάποιος χρήματα, είναι δύσκολα τα χρόνια, όμως καλό είναι να έρθουν για να διασκεδάσουν και να χαλαρώσουν με ωραία μουσική μάλιστα. Το έχουμε όλοι ανάγκη».

Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://parallaximag.gr/agenda-parallaxi/mousiki/thessaloniki-mia-synaylia-gia-kalo-skopo

Share post:

  • /